Konzumova kampanja “Mali veliki talenti”

Dragi roditelji,

Želimo vas obavijestiti o važnoj inicijativi kojoj se pridružujemo kako bismo unaprijedili našu školu i stvorili bolje uvjete za obrazovanje naših učenika. U tijeku je Konzumova kampanja pod nazivom „Mali veliki talenti“, a naša škola s radošću sudjeluje u ovom projektu.

Cilj je ove kampanje podizanje stupnja opremljenosti škola kako bismo pružili našim učenicima još bolje mogućnosti za učenje i razvoj. Kako bismo ostvarili ovaj cilj, trebamo vašu podršku i sudjelovanje.

Kako možete pomoći? Vrlo jednostavno! Prilikom kupnje u Konzumu, dobit ćete posebne kupone pod nazivom „Mali veliki talenti“. Iste kupone možete donirati našoj školi kako bismo ih iskoristili za nabavku potrebne opreme. Donaciju kupona možete ostvariti na dva načina:

  • Fizički oblik: Kupone možete poslati po djeci u školu. Učitelji/ice će primati kupone te smo zahvalni na svakom doprinosu.
  • Digitalni oblik: Ako ste u mogućnosti, možete donirati kupone skeniranjem QR koda putem pametnih telefona. To je brz i jednostavan način da podržite našu školu.

Rok za donaciju kupona je do 30. 11. Nakon završetka kampanje, donirane kupone zamijenit ćemo za opremu iz različitih kategorija, uključujući IT opremu, igre i rekreaciju, sportsku opremu, umjetničke potrepštine, znanstvene materijale, multimediju i opremu za učionice. Ova oprema će biti od neprocjenjive koristi za naše učenike i omogućit će im bolje obrazovanje i raznolike aktivnosti.

Unaprijed zahvaljujemo svim roditeljima koji će se pridružiti ovoj akciji. Vaša podrška je ključna za uspjeh ove inicijative i stvaranje boljeg okruženja za našu djecu. Svi zajedno možemo ostvariti velike stvari.

Hvala vam na suradnji i podršci!