Osnovna škola Središće na Decathlon festivalu sporta 2024.

Osnovna škola Središće s ponosom objavljuje da su naši učenici sudjelovali na Decathlon festivalu sporta 2024., održanom prošlog vikenda. Festival je pružio priliku našim učenicima da se natječu u različitim sportskim disciplinama, uključujući graničar, mali nogomet, odbojku i košarku.

Naši učenici su pokazali izuzetnu energiju, timski duh i sportski talent pod vodstvom učitelja Tomislava Milkovića, Ive Palčić Strčić i Zvonimira Rebića.  

Osim sportskih aktivnosti, ponosni smo i na nastup dječjeg zbora Moderato OŠ Središće, koji je pod vodstvom Katarine Kalajžić Golac oduševio sve prisutne svojom izvedbom. Njihov nastup je dodatno uljepšao ovaj događaj i pokazao raznolikost talenata naših učenika.

Ovaj festival bio je izvrsna prilika našim učenicima za druženje, razvoj sportskih vještine i uživanje u pozitivnom i motivirajućem okružju.

Čestitamo svim sudionicima na njihovom trudu i postignućima te se radujemo budućim sportskim izazovima i uspjesima.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i podržali našu školu na ovom događaju te se veselimo novim prilikama za zajedničko sportsko i kulturno napredovanje.

Posebno nas veseli što je prihod od festivala bio namijenjen Društvu za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece “Mali zmaj”. Sudjelovanjem na ovom događaju, naši učenici i svi sudionici festivala doprinijeli su plemenitom cilju i pokazali solidarnost s onima kojima je pomoć najpotrebnija.