Mali veliki talenti 2

Dragi roditelji,

Želimo vas obavijestiti o važnoj inicijativi kojoj se pridružujemo kako bismo unaprijedili našu školu i stvorili bolje uvjete za obrazovanje naših učenika. U tijeku je Konzumova kampanja pod nazivom „Mali veliki talenti 2“, a naša škola s radošću sudjeluje u ovom projektu.

Cilj je ove kampanje podizanje stupnja opremljenosti škola kako bismo pružili našim učenicima još bolje mogućnosti za učenje i razvoj. Kako bismo ostvarili ovaj cilj, trebamo vašu podršku i sudjelovanje.

Kako možete pomoći? Vrlo jednostavno! Prilikom kupnje u Konzumu, dobit ćete posebne kupone pod nazivom „Mali veliki talenti“. Iste kupone možete donirati našoj školi kako bismo ih iskoristili za nabavku potrebne opreme. Donaciju kupona možete ostvariti na dva načina:

  • Fizički oblik: Kupone možete poslati po djeci u školu. Učitelji/ice će primati kupone te smo zahvalni na svakom doprinosu. Osim toga, na porti se nalazi kutija za skupljanje kupona.
  • Digitalni oblik: Ako ste u mogućnosti, možete donirati kupone skeniranjem QR koda putem pametnih telefona. To je brz i jednostavan način da podržite našu školu.

Rok za donaciju kupona je do 6. 11. Nakon završetka kampanje, donirane kupone zamijenit ćemo za opremu iz različitih kategorija, uključujući IT opremu, igre, sportsku opremu, umjetničke potrepštine, znanstvene materijale, multimediju i opremu za učionice. Ova oprema će biti od neprocjenjive koristi za naše učenike i omogućit će im bolje obrazovanje i raznolike aktivnosti.

Unaprijed zahvaljujemo svim roditeljima koji će se pridružiti ovoj akciji. Vaša podrška je ključna za uspjeh ove inicijative i stvaranje boljeg okruženja za našu djecu. Svi zajedno možemo ostvariti velike stvari.

Hvala vam na suradnji i podršci!